Sikringsskap

Riktige priser på elektrikerarbeid
Behovet for elektriker oppstår ofte akutt eller ved behov for endringer i hjemmet. Ofte kan det virke som en smal sak, men det vil likevel være nødvendig med en dyktig elektriker.

Elektrikerarbeid – Hva kan man gjøre selv?
I følge Elsikkerhet Norge kan ikke-faglærte utføre «mindre arbeider» på elektriske anlegg og elektrisk utstyr. Kort forklart betyr det at du kan koble til eller skifte lamper og elektrisk løsøre med bevegelig støpsel og skifte deksel på kontakter og brytere. Vi anbefaler av sikkerhetsmessige årsaker at du selv ved mindre arbeider kontakter en elektriker dersom du er usikker på hva du skal gjøre.

Lysbryter og stikkontakt
Det kan kanskje være fristende å forsøke å bytte en stikkontakt eller installere en dimmer selv, men ifølge loven er dette noe en faglært elektriker må gjøre. Å utføre elektrisk arbeid selv kan medføre elektrisk støt eller stor brannfare. Elektrikeren ufører arbeidet etter dine behov, og har tilgang til et stort utvalg brytere og stikkontakter med mange funksjoner og design.

Våre elektrikere gir deg et sikringsskap som er tilpasset din bolig – til riktig pris

Pris på nytt sikringsskap
Elektrikeren kan også gjennomføre en elsjekk for å sikre at det elektriske anlegget i boligen er trygt. Ofte viser det seg allerede i sikringsskapet at anlegget har behov for utbedring. Ulike boliger har ulike behov for et sikringsskap avhengig av antall kurser og behov. Våre elektrikere gir deg et sikringsskap som er tilpasset din bolig – til riktig pris.

Trenger du hjelp til elektrisk arbeid? Vi har kunnskap og erfaring til å finne den beste løsningen for deg. Kontakt en av våre elektrikere.

Similar Posts